10.000 bouwtekeningen downloaden

Ik ben zelf vaak opzoek naar bouwtekeningen voor allerlei doe-het-zelf klusjes. Met googelen kom je dan al een heel eind, maar ik heb geen zin om voor elke bouwtekening apart te gaan betalen. Ook vind ik dat ikzelf te lang bezig ben om alles te downloaden en bij elkaar te zetten. Na wat te googelen kwam ik het E-book Fred’s Bouwtekeningen tegen. Ik heb hier natuurlijk eerst wat reviews van opgezocht, voordat ik tot aankoop overging. Uiteindelijk ben ik toch tot aankoop over gedaan en ik kan je vertellen dit was een hele slimme keuze.

Wat krijg je als je Fred’s bouwtekeningen koopt?

  • Er zitten meer dan 10.000 bouwtekeningen in dit pakket. Ik heb ze natuurlijk niet allemaal geteld, maar het zijn er echt heel veel.
  • Een duidelijke handleiding bij elke bouwtekening. Ik ben niet de slimste op het gebied van handleidingen, maar ik moet zeggen dat deze heel erg duidelijk zijn.
  • Software voor het maken en bewerken van bouwtekeningen. Er is een DWG & CAD software pakket meegeleverd met dit E-book. Met deze software kan jij zelf bouwtekeningen maken. Ook kun je bouwtekeningen van anderen bewerken.
  • Bouwtekeningen voor steigerhouten meubels. Ik vond dit zelf een erge leuke toevoeging, omdat ik zelf veel met steigerhout werk.

Fred’s bouwtekeningen is te downloaden voor €47. Natuurlijk snap ik dat €47 een redelijk hoge prijs is. Echter, als je allerlei bouwtekeningen bij elkaar hebt in één groot E-book bespaart je dit enorm veel tijd. Waarom? Nou, omdat je niet elke bouwtekening apart hoeft te downloaden. Alles staat bij elkaar in mappen.

Met al die tijd die je hiermee bespaart kun je gemakkelijk al een meubelstuk in elkaar zetten die je kunt verkopen voor die €47.

En natuurlijk, omgerekend betaal je maar zo’n €0,0047 per bouwtekening.

geldteruggarantie

Benieuwd naar hoe de inhoud van Freds bouwtekeningen eruit ziet? Zie hier

Waarom ik Fred’s Bouwtekeningen heb aangeschaft?

  • De bepalende factor was eigenlijk wel de ‘niet goed geld terug’ service die ze bieden.
  • Er werd beloofd dat iedereen de handleidingen en bouwtekeningen zal snappen. Deze belofte hebben ze ook zeker waar gemaakt.
  • Het meegeleverde software pakket vond ik gewoon heel handig om te hebben. Hier maak ik geregeld zelf ook bouwtekeningen mee.
  • Het bonuspakket met allerlei bouwtekeningen voor steigerhouten meubels.
  • Na de aanschaf van dit E-book krijg je ook elke week nieuwe bouwtekeningen toegestuurd. Dit is natuurlijk hartstikke goede service.
  • Het alles in één principe vind ik persoonlijk gewoon heel handig. Er zijn bouwtekeningen voor tuinmeubelen, banken, kasten, loungebanken en noem het maar op. Dat dit allemaal bij elkaar staat vind ik erg handig.

Bekijk maar eens de onderstaande afbeelding. Dit is alleen al een klein deel van de bouwtekeningen voor bedden die in het E-book zitten. In totaal zitten er 220 bouwtekeningen voor bedden in het E-book! En dan te bedenken dat ‘bedden’ maar 1 van de 66 onderdelen is van Fred’s Bouwtekeningen.
Fredsbouwtekeningbedden
Wil jij de mening van anderen weten over Fred’s Bouwtekeningen? Klik dan hier.

Een aanrader voor iedere doe-het-zelver!

Ik vind het E-book Fred’s Bouwtekeningen een aanrader voor iedere doe-het-zelver. Het is een heel erg mooi pakket aan professionele bouwtekeningen. Vooral voor de niet zo ervaren doe-het-zelver is dit een hartstikke mooi pakket. Je kunt gemakkelijk en snel beginnen met het maken van je eigen meubels. Het pakket is binnen een mum van tijd gedownload en je hebt het direct op je computer staan. Ook voor de ervaren doe-het-zelver is dit een mooie toevoeging.
fred's bouwtekeningen
Klik hier om Fred’s bouwtekeningen direct te bekijken.

Reviews van anderen over Fred’s Bouwtekeningen

Previews:Hoewel wij niet echt het klustype zijn, vinden we Fred’s Bouwtekeningen wel een mooi product. Het bevat enorm veel bouwtekeningen, dus je vindt altijd wel wat je aan bouwtekeningen nodig hebt. Desnoods combineer je een paar bouwtekeningen om je bouwwerk te optimaliseren. De bonus van de steigerhouten meubels vinden we een leuke toevoeging. Het bespaart je in ieder geval een hoop zoekwerk naar een goede bouwtekening voor je volgende klusproject. Van oplichting is hier geen sprake, want je krijgt wat je beloofd wordt: Een enorm grote bibliotheek met bouwtekeningen.’

Info Reviews: Fred’s Bouwtekeningen kost slechts 47,- euro en wij vinden het dan ook zeker zijn geld waard. Je krijgt 10.000 bouwtekeningen, alles ziet er netjes en duidelijk uit, er worden regelmatig nieuwe bouwtekeningen toegevoegd en de support is prima in orde. We zijn er van overtuigd dat de kleine investering van 47,- euro je enorm veel gemak gaat opleveren. Wij raden Freds Bouwtekeningen dan ook van harte aan en geven 5 sterren.’

Hoe zit de inhoud van Fred’s bouwtekeningen eruit?

Benieuwd naar de inhoud van Freds bouwtekeningen? Bekijk dan dit onderstaande filmpje.

Klik hier om Freds bouwtekeningen direct te bekijken.