Freds Bouwtekeningen reviews

Op deze pagina heb ik wat reviews van derden gezet over het E-book Freds Bouwtekeningen. Deze reviews heb ik zelf ook gelezen voordat ik tot aankoop over ging van het E-book. Ik hoop dat jullie er iets aan hebben!

Review van PPreviews

Je krijgt met dit product toegang tot het leden gedeelte waar je toegang krijgt tot een groot aantal bouwtekeningen. Ze zijn allemaal netjes gecategoriseerd”.

Als bonus bij dit pakket krijg je software om bouwtekeningen te openen en te bewerken, de zogenaamde CAD software. De tweede bonus bij dit pakket is een gids met bouwtekeningen voor steigerhouten meubelen”.

Deze gids is overigens in het Nederlands, dus makkelijk te lezen. Steigerhouten meibels zijn nog steeds hot en doen het zelfs goed op marktplaats, dus deze gids is wel een waardevolle toevoeging”.

Hoewel wij niet echt het klustype zijn, vinden we Freds Bouwtekeningen wel een mooi product. Het bevat enorm veel bouwtekeningen, dus je vindt altijd wel wat je aan bouwtekeningen nodig hebt. Desnoods combineer je een paar bouwtekeningen om je bouwwerk te optimaliseren. De bonus van de steigerhouten meubels vinden we een leuke toevoeging. Het bespaart je in ieder geval een hoop zoekwerk naar een goede bouwtekening voor je volgende klusproject. Van oplichting is hier geen sprake, want je krijgt wat je beloofd wordt: Een enorm grote bibliotheek met bouwtekeningen”.

Bron: http://www.ppreviews.nl/review-freds-bouwtekeningen/ 

Review van InfoReviews.nl

Wanneer je de 47,- euro voor de 10.000 bouwtekeningen hebt betaald, kun je direct een account aanmaken voor het Leden-gedeelte van Freds Bouwtekeningen”.

Deze ziet er erg overzichtelijk uit en steekt goed in elkaar”.

We krijgen de keuze om alle bouwtekeningen direct te downloaden (in twee keer), maar we kunnen ook rustig gaan bladeren en kijken welke bouwtekeningen we nodig hebben, en zo deze bouwtekeningen gaan downloaden”.

We vinden er inderdaad bouwtekeningen van alles wat beloofd is. Zo zien we bouwtekeningen van speelgoed, schuurtjes, tafels, vogelhuisjes, bureaus en nog veel, veel en veel meer”.

Daarnaast vinden we diverse tabellen die we kunnen gebruiken, net als bouw details en de beloofde (bonus) DWG & CAD software”.

Ook zien we een menu-knop “Nieuwe bouwtekeningen” staan, waar we zien dat er daadwerkelijk regelmatig nieuwe bouwtekeningen worden toegevoegd”.

Freds Bouwtekeningen kost slechts 47,- euro en wij vinden het dan ook zeker zijn geld waard”.

Nogmaals; je krijgt 10.000 bouwtekeningen, alles ziet er netjes en duidelijk uit, er worden regelmatig nieuwe bouwtekeningen toegevoegd en de support is prima in orde”.

Bron: http://inforeviews.nl/freds-bouwtekeningen-fred-schouten/

Mijn eigen review over Freds Bouwtekeningen

Zoals de twee sites hierboven ben ook ik erg positief over dit E-book. Voor elke klusser heeft Freds Bouwtekeningen 100% zeker weten een toegevoegde waarde.

Ikzelf heb er al veel profijt uit gehaald. Zoals al wordt vermeld in de review van PPreviews zijn steigerhouten meubels nog steeds erg hot.

De bouwtekeningen in dit E-book hebben mij dan ook al aardig wat geld opgeleverd.

Heb je dit E-book zelf aangeschaft en wil je een review achterlaten? Stuur dan gerust een mailtje naar info@doe-het-zelf-plaza.nl

Klik hier om direct Freds Bouwtekeningen te bekijken >>>