Steigerhout, waar kan ik dit goedkoop krijgen?

goedkoop-steigerhout

Steigerhout is ontzettend populair tegenwoordig. Zelf klus ik er ook veel mee. Natuurlijk is het dan handig dat je dit materiaal zo goedkoop mogelijk in kunt slaan. Dit bespaart natuurlijk kosten, maar verhoogt je winstmarge als je producten voor anderen maakt. Super handig natuurlijk!

Wat kan ik allemaal van steigerhout maken?

Steigerhout is een materiaal dat je voor veel meubels kunt gebruiken. Je kunt gemakkelijk zelf een steigerhouten kast, steigerhouten loungebank, steigerhouten buitenkeuken en steigerhouten stoel maken. Ook voor beginnende klussers is het werken met steigerhout heel gemakkelijk.

Daarnaast is steigerhout een ontzettend populair materiaal. Dit is natuurlijk handig om te weten als je meubels voor anderen maakt.

Waar kan ik steigerhout zo goedkoop mogelijk krijgen?

Steigerhout is tegenwoordig op veel plaatsen te verkrijgen. Het is te koop bij bijna elke bouwmarkt. Toch zijn bouwmarkten vaak niet de goedkoopste optie. Het is erg slim om op onderzoek te gaan naar steigerhout.

Ikzelf gebruik marktplaats altijd om te zoeken naar steigerhout. Op marktplaats worden veel 2e hands spullen aangeboden, maar ook nog spullen die nieuw zijn. Zo is er ook nieuw steigerhout te vinden op marktplaats. Vaak is dit steigerhout goedkoper dan bij bouwmarkten. Het is natuurlijk ook handig dat je kunt zoeken op postcode. Zo kun je zien of de verkopen van het steigerhout bij jou in de buurt woont. Altijd handig toch. Doe dus eens een klein onderzoekje op marktplaats!

Naast marktplaats zijn ook Tweedehands.nl en Speurders.nl handige sites om aan goedkoop steigerhout te komen.

Daarnaast zijn er ook enkele sites die alleen maar steigerhout verkopen. Goedkoopsteigerhout.com is bijvoorbeeld zo’n website. Zelf heb ik nog nooit bij deze site gekocht, maar het kan wel heel handig zijn.

Waar moet ik opletten bij tweedehands steigerhout?

Tweedehands steigerhout is natuurlijk vaak goedkoper dan nieuw steigerhout. Bij tweedehands steigerhout speelt nog een voordeel van dit materiaal. Steigerhout is namelijk erg duurzaam. Dit betekent dat steigerhout zelf na jaren nog prima gebruikt kan worden.

Daarnaast moet je steigerhouten planken wel altijd nakijken, daarom is het belangrijk dat de verkoper niet te ver uit je buurt woont. Zo kun jij de planken altijd nog even zelf gaan checken. Controleer de steigerhouten planken zorgvuldig op schade. Ook is het handig om te kijken of het hout rot is. Inspecteer de planken zo grondig nodig, neem de tijd!

Ik hoop je geholpen te hebben met dit artikel. Verder wens ik je nog veel doe-het-zelf plezier toe!

Comments

comments

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*