Menu Sluiten

Bouwtekening kledingkast? Klik hier!

bouwtekening kledingkast

Bouwtekening van een kledingkast? In dit artikel lees je hoe je zelf een kledingkast kunt maken en welke bouwtekeningen je daarvoor nodig hebt. Deze kledingkast is gemaakt van steigerhout.

Goede voorbereiding

Zelf een kledingkast maken is natuurlijk hartstikke leuk om te doen. Een goede voorbereiding is het halve werk zeg ik altijd, daarom is het slim dat jij je goed voorbereidt.

Om jou te helpen met je voorbereiding heb ik een vragenlijst opgesteld. Zijn al je antwoorden op deze vragen ja? Dan ben jij klaar om aan te slag te gaan met het maken van een kledingkast.

  • Heb ik het juiste gereedschap thuis liggen en is dit gereedschap niet verouderd of versleten?
  • Heb ik de juiste materialen in huis?
  • En zijn deze materialen nog in goede staat?
  • Beschik ik over professionele bouwtekeningen?bouwtekening kledingkast

Deze vragen lijken misschien voor de hand liggend, maar ik kan tal van situaties opnoemen waar het mis ging. Door vooraf deze vragen aan jezelf te stellen, voorkom je onnodig tijdverlies. Waarschijnlijk zal je antwoord op die laatste vraag ‘nee’ zijn. Als je zelf een kledingkast gaat maken, moet je natuurlijk beschikken over een professionele bouwtekening.

Tegenwoordig zijn er veel bouwtekeningen op het internet te vinden. Vaak zijn deze bouwtekeningen niet compleet. Hierdoor kan jouw doe-het-zelf project uitlopen tot een fiasco. Dit moet je natuurlijk niet hebben!

Dus, wees niet getreurd als je nog geen goede bouwtekening hebt, want hier ga ik jou bij helpen!

Bouwtekening kledingkast? Download hier direct deze bouwtekening in .PDF!

Je bent hoogstwaarschijnlijk bij dit artikel uitgekomen, omdat je zelf een kledingkast wilt gaan maken. Natuurlijk ga ik jou nu vertellen hoe jij aan de juiste bouwtekeningen kunt komen.

Een tijd terug ben ik via Google terecht gekomen op een heel groot pakket met professionele en complete bouwtekeningen. In dit pakket zitten meer dan 10.000 bouwtekeningen die je in .PDF bestand kunt downloaden. Hartstikke handig en het bespaart je ook nog een flink wat tijd.

Dit pakket heet: ‘Fred’s Bouwtekeningen’ en is gemaakt door Fred zelf. Fred is een ervaren steigerhout klussers en deelt al zijn ervaringen in het bouwtekeningen pakket.

Ben jij geïnteresseerd in het downloaden van professionele bouwtekeningen voor het maken van een kledingkast? Dan zou ik het je zeker aanraden om eens een kijkje te nemen op de site van Freds bouwtekeningen.

Comments

comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.