Bouwtekeningen steigerhout

Steigerhout, een tegenwoordig populair materiaal. Het is voordelig en het heeft niet veel onderhoud nodig. Het is ook een materiaal dat door veel doe-het-zelvers gebruikt wordt. Omdat het zo voordelig is, kun je er als doe-het-zelver redelijk wat aan verdienen. Om eigen meubels te maken heb je natuurlijk bouwtekeningen nodig. Op de blog van Doe-het-zelf-plaza.nl zijn al veel handleidingen met bouwtekeningen voor steigerhout meubels te vinden. Ook heb jij de mogelijkheid om wekelijks gratis bouwtekeningen toegestuurd te krijgen.

Hoe kan ik zelf meubels bouwen van steigerhout?

Doe-het-zelf-plaza.nl biedt een breed pakket aan handleidingen en steigerhouten bouwtekeningen aan. Hierin staat stap voor stap uitgelegd hoe jij zelf steigerhouten meubels kunt bouwen. Daarnaast zijn er ook diverse adviezen en tips te vinden op de blog.

Handleidingen en bouwtekeningen voor steigerhouten meubels

Op doe-het-zelf-plaza.nl zijn veel bouwtekeningen en handleidingen te vinden die jou kunnen helpen bij het maken van je eigen steigerhouten meubels. Op deze site vind je onder andere bouwtekeningen voor een badkamermeubel, een bloembak, een statafel, een bed, een stoel, een boekenkasten etc.

Alle bouwtekeningen en handleidingen zijn inclusief boodschappenlijst, zodat jij precies weet wat je moet inkopen en onderdelenlijst, zodat jij precies weet welke letter (op de bouwtekeningen) betekent.

Bouwtekeningen

Hieronder vind je een lijst met alle gratis bouwtekeningen en handleidingen die direct te downloaden zijn in een .PDF bestand.

Wil je meer professionele bouwtekeningen ontvangen en dit geheel gratis? Meld je dan nu aan voor de gratis bouwtekeningen van doe-het-zelf-plaza.nl!

Doe-het-zelf tips voor het bouwen van steigerhouten meubels

  • Je kunt een steigerhouten meubelstuk mooier afwerken door gebruik te maken van verborgen houtverbindingen. Door het plaatsen van deuvels kun je ervoor zorgen dat delen van schroeven niet meer zichtbaar zijn. Deze kun je ook gebruiken in plaats van zelfborende schroeven.
  • Om je zelfgemaakte steigerhouten meubelen extra te beschermen kun je gebruik maken van steigerhout beits. Steigerhout beits zorgt er ook voor dat het hout minder snel verkleurt. Dit is verkrijgbaar bij verschillende bouwmarkten.
  • Het gebruik van professionele bouwtekeningen is een must voor het maken van eigen meubels. Bekijk hier doe-het-zelf handleidingen met professionele bouwtekeningen.

Bouwtekeningen steigerhout

Wij vinden het leuk om gratis bouwtekeningen weg te geven. Dit doen we omdat we veel klussers willen helpen. Professionele bouwtekeningen kosten vaak al €10 – €20 per stuk. Stel je voor je wilt wat verschillende meubels in elkaar zetten, dan ben je al snel €30 – €40 euro kwijt. En dat alleen maar aan bouwtekeningen! Dat vinden wij van doe-het-zelf-plaza.nl onzin. Daarom geven wij jou de mogelijkheid om je aan te melden voor de gratis bouwtekeningen! Meld je hieronder aan en krijg wekelijks exclusieve, professionele bouwtekeningen. Ook sturen wij jou nog handig advies en hele handige tips.