Bouwtekening maken

Bouwtekeningen, ze zijn niet meer weg te denken bij doe-het-zelf projecten. Er zijn veel sites waar jij zelf een offerte kunt aanvragen om een bouwtekening te laten maken. Denk maar eens aan bouwtekeningenmaken.com en bouwtekening-maken.nl. De prijs voor zo’n bouwtekening loopt vaak onnodig hoog op. Hoe kun je nu zelf gemakkelijk een bouwtekening maken? Je leest het hier!

Software om zelf een bouwtekening te maken

Er is verschillende software beschikbaar om zelf bouwtekeningen te maken. Voor veel van deze software moet je betalen, sommige mogelijkheden zijn ook gratis.

Gratis software voor het maken van en bouwtekening

Sweet home 3D is een gratis softwareprogramma waar jij zelf een bouwtekening mee kunt maken. Sweet home 3D kun je hier downloaden.

Verder zijn er nog enkele gratis tekenprogramma’s waar jij zelf een bouwtekening mee kunt maken. Het is enige nadeel is dat je wel enige kennis moet hebben van de software. Het kan een tijdje duren voordat je dit onder de knie hebt. Enkele tekenprogramma’s zoals SmoothDraw en ArtRage zijn goede, gratis mogelijkheden om zelf een bouwtekening te maken. Alle gratis tekenprogramma’s die je kunt gebruiken om zelf bouwtekeningen te maken kun je hier bekijken.

Betaalde software voor het maken van een bouwtekening

Helaas bieden gratis mogelijkheden niet heel veel opties. Ben je echt serieus bezig met doe-het-zelf en wil je echt geld verdienen aan het maken van bouwtekeningen of aan het verkopen van je eigen meubels dan is investeren in software geen domme beslissing.

Het E-book ‘Freds Bouwtekeningen’ bevat het DWG & CAD software pakket. CAD Software pakketten zijn meestal heel erg duur in aanschaf. DWG & CAD Software is een software pakket waar jij zelf 2D en 3D bouwtekeningen mee kunt maken. Dit is een software pakket dat door heel veel mensen wordt gebruikt om zelf bouwtekeningen te maken. Ook kun je bestaande bouwtekeningen bewerken. Het DWG & CAD Software pakket is zeker een aanrader!

Het mooie aan het E-book ‘Freds Bouwtekeningen’ is dat je niet alleen dit softwarepakket krijgt om zelf bouwtekeningen te maken, maar je krijgt ook nog eens 10.000 bouwtekeningen meegeleverd! En dit voor maar €47. Ik zeg je eerlijk, Fred’s Bouwtekeningen is echt het investeren waard. Ik heb er al veel profijt van gehad. Niet alleen heb ik veel geld bespaard op het kopen van bouwtekeningen, ik heb ook veel tijd bespaard omdat ik niet steeds naar allerlei bouwtekeningen hoef te zoeken.

Klik hier om Freds Bouwtekeningen te bekijken.

fredsbouwtekeningen